Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Kentekenregistratie

Heb jij je kenteken al ingevuld in de ‘Mijn omgeving’? Je hoeft dan alleen nog maar richting de camera’s te rijden en de slagbomen openen automatisch. Dit geldt voor zowel de parkeerplaats als de receptieslagbomen.

De werkwijze blijft hetzelfde. De (half)seizoenplaatsen met auto kunnen dagelijks doorrijden tussen 07.00 – 22.00 uur. Bij een (half)seizoenplaats zonder auto opent de receptieslagboom maximaal zes keer tijdens het seizoen. 

Voor een 2e auto op de parkeerplaats blijven de kosten hetzelfde. € 33,00 per seizoen. Wij ontvangen dan graag het extra kenteken zodat wij deze kunnen toevoegen in de gastenkaart. Ongeacht met welke auto jullie dan komen zal de slagboom automatisch openen.

Het kan zijn dat een kentekenplaat met een deuk niet goed gelezen wordt door de camera. In dat geval kan altijd de slagboomkaart nog onder de scanner gehouden worden. Deze ontvangen jullie dus evengoed van ons. 

We willen jullie vragen rekening te houden met de snelheid, maximaal 5km per uur. De veiligheid van onze (kleine) gasten staat altijd voorop!

Onderhuur en loges

ONDERHUUR
Je hebt toestemming om je kampeermiddel maximaal 28 dagen per seizoen te verhuren binnen je eigen persoonlijke netwerk (zoals vrienden of familie). Wanneer je zelf (of een geregistreerde medehuur) niet aanwezig bent, en andere personen op de (half)seizoenplaats overnachten, dan valt dat onder onderverhuur.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de gegevens van de onderhuurders. Dit kan heel makkelijk in mijncampinggeversduin.nl onder het kopje 'mijn Onderverhuur'.
De kosten voor onderverhuur bedragen: € 18,- per nacht of € 90,- per week.

De onderhuurder meldt zich bij de receptie. Wanneer je een (half)seizoenplaats met auto huurt, dan mogen zij ook naar de plaats rijden met de auto. Heb je een plaats zonder auto dan kunnen jouw gasten niet doorrijden naar de plaats. Ze parkeren dan op de parkeerplaats en kunnen gebruik maken van een bolderkar. Wil je dat ze wel door kunnen rijden, dan gaat dit van jouw 6x toegang af.

Je mag je kampeermiddel niet aanbieden door middel van openbare commerciele advertenties zoals bijvoorbeeld Marktplaats of Airbnb. 

Opbouwen

Als je alles opgebouwd hebt en je kampeerplaats mooi hebt gemaakt, dan wil je natuurlijk niet dat er later nog iets verplaatst moet worden. Als je rekening houdt met de volgende punten dan kunnen we dat voorkomen: 

  • Er mag één hoofdkampeermiddel geplaats worden, d.w.z. een toercaravan, camper, vouwwagen of tent, met één bijzet(slaap)tent.
  • De bijzettent mag de maximale afmetingen hebben van 2,50 x 2,00 x 2,20 meter (l x b x h). Andere kampeermiddelen zoals Safaritenten, stacaravans, tenthuisjes etc. zijn niet toegestaan.
  • De maximale lengte lengte van een kampeermiddel bedraagt 8 meter (inclusief dissel), de breedte van een caravan mag maximaal 2,55 meter bedragen. Mits passend op de betreffende seizoenplaats.
  • De kampeermiddelen dienen vanwege brand- en veiligheidseisen zo geplaatst te zijn dat deze minimaal 1,5 meter van de grens van de seizoenplaats geplaatst worden, zodat aan alle zijden minimaal 3 meter vrije ruimte overblijft (aan de wegzijde geldt een afstand van minimaal 0,5 meter).
  • Het is niet toegestaan erfafscheidingen (zoals hekwerken, schuttingen en schapenrasters) of camouflagenetten, bamboeschermen, rieten matten e.d. te plaatsen. Wel toegestaan zijn tijdelijke windschermen van maximaal 1,5 meter hoog en 8 meter lang.
  • Het is toegestaan een zogenaamde partytent (maximale afmetingen 3 x 3 meter (l x b)) te plaatsen, mits deze aan alle zijden open is en de recreant of een gezinslid aanwezig is.
  • Plaatsing of vervanging van het kampeermiddel dient vooraf bij de ondernemen te worden opgegeven via seizoenkamperen@campinggeversduin.nl en te worden goedgekeurd door de ondernemer conform de voorwaarden. 

Familieregeling en duoverhuur

Familieregeling
Het gebruik van het kampeermiddel is alleen toegestaan door de eigenaar en eerstegraads familieleden welke bij ons geregistreerd staan. Dus ouders en kinderen.
Het tarief voor tweedegraads familieleden; broers en zussen, grootouders, schoonzussen en zwagers bedraagt eenmalig € 171,- per  seizoen. Zij kunnen dan onbeperkt gebruik maken van jouw kampeermiddel. Gebeurt dit niet zo vaak dan gelden de regels voor onderhuur. 

Duoverhuur
Je kunt ook met twee families gebruik maken van de (half)seizoenplaats, dit noemen we Duohuur. Gebruik van het kampeermiddel is dan toegestaan door beide eigenaren en hun familieleden die geregistreerd staan bij ons. Het tarief bedraagt € 171,- per seizoen.  

Hebben jullie duohuur en huren jullie de plaats samen met iemand anders? In verband met het doorrijden naar de kampeerplaats of parkeerplaats ontvangen wij graag een extra kenteken. Deze zullen wij toevoegen in jullie gastenkaart.