Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Vier het voorjaar op Camping Geversduin

Geniet van jouw lange Hemelvaart weekend in een luxe accommodatie op Camping Geversduin of kom heerlijk op je gemak kamperen ergens in mei! Alles staat in bloei, de vogeltjes fluiten, de eerste zonnestralen vallen naar binnen... Een verblijf in het voorjaar staat garant voor rust en ontspanning.

Geniet in alle comfort van dit jaargetijde in één van onze luxe accommodaties. Er is nog beschikbaarheid in het lange weekend van Hemelvaart en later in mei. Ga voor een gezellig Strandhuis aan een avontuurlijke speeltuin, wordt wakker tussen de boomtoppen in een van de unieke Boomhuizen of ervaar de ontzorgende luxe van een fijne Duin Kebbin.

Liever kamperen? Midden en eind mei is er nog voldoende beschikbaarheid om heerlijk ontspannen te kamperen. De prachtige plaatsen zijn geschikt voor ieder type kampeermiddel. Geversduin ligt midden in het bos en de duinen en er is zoveel te ontdekken in de omgeving!

Wat mensen over ons zeggen!

Heerlijk rustige plek aan het begin van het duingebied. De ligging van de (strand)huisjes in een kring is ideaal voor kinderen die ongestoord kunnen spelen met ouderlijk toezicht vanuit huis. Het kleine winkelcentrum met terras en grote speeltuin werkt evenzo. Het mooiste vonden we de vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel. Onmiddellijk te hulp snellend als er eens iets was, en werkelijk super aardig.

Lisanne

Wat een ontdekking! De 2e week van oktober gekampeerd hier met een tent. Uitstekende faciliteiten en een zeer vriendelijke en behulpzame receptie! 1 van de allermooiste campings in Nederland en een beeldschone omgeving. Absolute aanrader!

Alex