Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wilt u komen?

Overnachten in het groen en vlakbij zee

Camping Geversduin ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Je kunt hier genieten van de kust, de duinen en het bos. Geniet samen met uw trouwe viervoeter(hond) van het wandelen in de mooie duinen.

Tent, caravan of een camper? Op Geversduin zijn kampeerplaatsen voor iedereen. ‘Het Duinstruweel’ bijvoorbeeld: ideaal voor de allerkleinsten, speeltoestellen direct voor de kampeerplaatsen. ‘Het Eikenbos’ ligt vlakbij het sportveld. Gaat de hond ook mee? Op kampeerveld ‘De Hoepse Beek’ zijn ze van harte welkom. Direct aan het veld een ... hondendouche! Heerlijk na een hele dag samen buiten!

Tent, caravan of camper? Op Camping Geversduin kun je kamperen zoals jij dat wilt. Maar we bieden nog veel meer. Wat dacht je van een accommodatie met alle comfort. Zoals onze Strandhuizen en Boomhuizen. Goed om te weten: op een afgeschermd gedeelte van de camping mag de hond ook mee. En de kinderen laat je natuurlijk ook niet thuis. Voor hen valt er meer dan genoeg te beleven op en rond onze camping. Je kunt bij ons ook lekker eten. We hebben een leuk, in 'natuurstijl' ingericht restaurant, waar met werkt met verse streekproducten. Camping Geversduin staat ook voor duurzaamheid. Bij alles wat we doen, houden we onze ecologische voetdruk zo klein mogelijk. Onze camping ligt in het Noord-Hollandse duingebied, op een bosrijke plek niet ver van strand en zee. Zelf vinden we het hier supermooi. Vrijwel al onze gasten zijn het met ons eens. Wat zou jij ervan vinden? Kom onze wereld eens ontdekken. Ik kijk alvast uit naar je komst

Elise de Boer, receptieteam Camping Geversduin, Castricum

Wat mensen over ons zeggen!

/5
Review van Google Reviews /