• Kamperen familie duinstruweel
  • Babyhourse-is-eating.jpg
  • Strandhuisje buiten

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Welkom op Camping Geversduin

Kamperen in het groen en vlakbij zee

Camping Geversduin ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. U kunt genieten van de kust, de duinen en het bos. Geniet samen met uw trouwe viervoeter(hond) van het wandelen in de mooie duinen.

Tent, caravan of een camper? Op Geversduin zijn kampeerplaatsen voor iedereen. ‘Het Duinstruweel’ bijvoorbeeld: ideaal voor de allerkleinsten, speeltoestellen direct voor de kampeerplaatsen. ‘Het Eikenbos’ ligt vlakbij het sportveld. Gaat de hond ook mee? Op kampeerveld ‘De Hoepse Beek’ zijn ze van harte welkom. Direct aan het veld een ... hondendouche! Heerlijk na een hele dag samen buiten!

Geversduin voor iedereen

Onze bijzondere accommodaties zoals bijvoorbeeld de Strandhuisjes, de Hobbitwoning, en de kampeerplekken: U vindt ze heerlijk onder de bomen. Linksaf, rechtsaf, de kampeervelden liggen verspreid.

Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne faciliteiten voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, een Recreatieteam in de weekende en de hoogseizoenperiodes, een gezellig eetcafé en de minimarkt met een biologische twist.

volgt u ons al?

Via onze social media delen wij graag het laatste nieuws, de leukste activiteiten en natuurlijk de werkzaamheden op het terrein met u. Of deelt  u liever uw geversduin momentje met ons via #geversduin?

                              

BOEKEN VOOR SEIZOEN 2020

Wij zijn gesloten.
De camping gaat vrijdag 27 maart weer open.

Boek nu een accommodatie of kampeerplaats voor 2020!