Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Geversduin blog

Living the green dream

Een kampeer blog? Ja! Overnachten op Geversduin is niet alleen leuk, maar er over schrijven ook! Op deze pagina vind je allemaal verschillende verhalen voor en door onze gasten.

In onze rubriek; Living the green dream, interviewen wij gasten tijdens hun verblijf bij ons. Hoe combineren zijn luxe met genieten van de natuur? Waarom kiezen onze gasten camping Geversduin? En vinden zij, net als wij, duurzaamheid ook belangrijk?

Veel lees plezier!
Liefs, camping Geversduin.

Aafke, Tom & de kids

“Alles komt hier op de camping heel natuurlijk over.”

Vandaag in onze rubriek 'Living the Green Dream', Aafke, Tom, en hun drie kinderen Bob, Lauren en Stijn. Wij treffen ze tijdens de herfstvakantie in een van onze Boomhuizen. ''Je hebt niet echt het gevoel alsof je op een camping zit”, vinden Tom en Aafke. Maar wij zijn natuurlijk razend benieuwd welk gevoel het verblijf op Geversduin dan wél oproept bij de familie uit Amsterdam!

Lees verder

Familie van Zoest uit Tilburg

“We houden echt van luxe, maar ook van een beetje bewustwording.”

Vandaag Arjan, Christel, hun twee kinderen en hond Sienna. Wij treffen ze tijdens de herfstvakantie in een van onze Duin kebbins. Één van die fijne, comfortabele onderkomens waar vanuit je echt kunt genieten van Geversduin, de groene omgeving en het dichtbij gelegen strand. Over de accommodatie zijn ze meer dan tevreden: ”Die vinden we heel mooi. Door het hoge dak geeft het een ruimtelijk gevoel.” Dat is een goed begin, maar wij willen meer van ze weten! 

Lees verder

Desi, Leroy en hun brompot hondje Buddha

''Sfeervol ingericht is bij de Duin Kebbin van camping Geversduin echt een understatement.''

geversduin-44.jpg

“Zo kan ik wonen!” dit was het eerste wat we zeiden tegen elkaar bij binnenkomst. Dit is het, het tiny house van onze dromen. Ruimtelijk, veel licht, een heerlijk terras, comfortabele slaapkamer en bomvol leuke details. ''Geef mijn de sleutels maar, ik blijf!''. Desi, Leroy en hun brompot hondje Buddha – vormen samen team Foedsie. Foedsie heeft een super leuke blog geschreven over onze camping. 

Lees verder