Accommodaties

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Boomhuis.jpg

Boomhuis

Samen met uw familie slapen midden in de natuur. Vanuit het raam op de eerste verdieping kijkt u zo het groen in waar de eekhoorntjes voorbij rennen. Overnachten met optimaal comfort.

Lees verder
Tenthuisje woonkamer 1.jpg

laatste kans! het Tenthuisje

Beleef het kampeergevoel met de luxe van een knus Tenthuisje! Vanaf de veranda geniet u van het buitenleven. De Tenthuisje zijn compleet ingericht voor vier personen. 

Lees verder
Groenthuisje veranda.jpg

Laatste kans! het Groentehuisje

Een Groentehuisje is een exclusieve verblijfsaccommodatie: een huis om op te eten! Daar kunt u niet van afblijven! Dat wilt u zien, proeven, aanraken, oogsten en ruiken.

Lees verder
Geversduin-Karstentent01 648kB.jpg

laatste kans! de Karstentent

Heeft u altijd al eens willen kamperen maar geen zin om een tent op te zetten? Huur dan nu een Karstentent. De tent is volledig ingericht, het enige wat ontbreekt zijn uw eigen spullen. 

Lees verder
Strandhuisje 3.jpg

Strandhuisje

Genieten van alle comfort in een karakteristiek Strandhuisje, alleen dan op de camping midden in de natuur. Door de leuke opstelling, met in het midden een speeltuintje, kunt u vanuit het huisje uw kinderen zien spelen.

Lees verder
Hobbitwoning buitenkant.jpg

Hobbitwoning

Wilt u ook eens op een sprookjesachtige manier overnachten? Logeer dan eens in onze Hobbitwoning! Deze woning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. 

Lees verder
Mijn Mein My Zoek taalkeuze