Highlights 2018

Ontdekkingstocht 7 juli

Ga met ons mee op ontdekkingstocht! We gaan op zoek naar konijnen, vogels, sprinkhanen, kikkers en nog veel meer. Maar let op! Let goed op waar u loopt. Op onze groene camping staan zoveel bomen, dat we misschien wel de weg kwijtraken. Om jullie te helpen zorgen we dat jullie op de hoogte zijn van alle routetechnieken.

Verhalen bij het Kampvuur 12 juli

Niet bang in het donker en zin in een goed, misschien wel een beetje spannend verhaal? Kom dan naar onze verhalen bij het Kampvuur. Door het vuurtje blijven we lekker warm waardoor we tot laat kunnen luisteren naar het verhaal.

Geversduin Arcade 14 juli

We gaan de hele middag knutselen aan onze eigen game hal! Met z’n alle zorgen we ervoor dat we van heel veel karton en tape zo veel mogelijk spellen kunnen maken. Aan het einde van de middag nodigen we onze ouders uit om de spellen te testen. Wie gaat er winnen?

Escape Forest 19 juli

Goed in het oplossen van raadsels? Wij hebben hulp nodig! Wij zijn een heel belangrijk pakketje kwijt en kunnen deze alleen vinden wanneer we meerdere raadsels hebben opgelost. Het team dat het snelst alle raadsels heeft opgelost is het heldenteam van de dag! Dus zoek senl een team met snelle, slimme, sterke en vooral fanatieke mensen.

Obstakel run 21 juli

Wie is het snelst? Tijdens de obstakel run op geversduin gaan we kijken wie het snelste over de finish is. Om de allersnelste te zijn is een goede training belangrijk. We hebben namelijk extra obstakels in de weg gelegd die je moet oversteken. Wie weet moet je wel een stuk klimmen, tijgeren, over een evenwichtsbalk of zelfs van een hele grote glijbaan!

Dierenparade 26 juli

Wat zie ik daar? Een dansende eend? We kunnen het allemaal voorbij zien komen. Tijdens de dierenparade gaan we namelijk met z’n alle verkleed als dieren de camping over. Muziek aan, dansje ingestudeerd en feesten maar! Hoe ga jij verkleed?

Expeditie Geversduin 18 augustus

Grote obstakels, mega toffe spellen, stinkende modder en maar één winnaar. Tijdens Expeditie Geversduin gaan we met z’n alle survivallen en spelen we de stoerste spellen. Ben jij een echte doorzetter, niet bang om vies te worden en heb jij goed opgelet tijdens de rangeractiviteiten? Dan heb jij alles in huis om te winnen.

Spooktocht 2 augustus

Houdt het programma in de gaten voor de exacte startlocatie en informatie om de tocht te overleven. Omdat de spooktocht heel spannend wordt, raden wij het af om te komen als je nog geen 8 jaar bent. We werken dit jaar met inschrijflijsten. Inschrijven kan vanaf 24 t/m 30 juli. In ieder groepje moet iemand van 18 jaar of ouder meelopen.

Ullie’s verjaardag 11 augustus

Het is weer zover! Elk jaar viert Ullie haar verjaardag en jullie zijn uitgenodigd op haar feestje! Dit vieren wij met taart, spelletjes en vooral heel veel gezelligheid. Ben jij er ook bij?

Kindermusical 9 augustus

Altijd al op het podium willen schitteren als echte musical ster? Dat kan op Camping Geversduin! Ook dit jaar voeren wij met alle kinderen een musical op. Benieuwd welke musical het dit jaar wordt? Houdt dan goed de website en het recreatieprogramma in de gaten.

Highland Games 4 augustus

Hoe groot zijn jouw spierballen? Tijdens de Highland Games zijn die spierballen namelijk ontzettend hard nodig. We gaan spellen spelen met grote, zware boomstammen, mega hooibalen, ijzeren zagen en nog veel meer stoere voorwerpen. Zorg dat je hard genoeg traint om de schotten te verslaan.

Buitenbioscoop 16 augustus

Limonade, bakje popcorn, warm fleecedekentje en een gezellige familiefilm. Wat willen we nog meer? Komt u ook film kijken op onze gigantische buitenbioscoop? Er is genoeg plek voor iedereen.

Detective Ullie 28 juli

Er is iets geks gebeurd op de camping. Ullie gaat uitzoeken wat er precies is gebeurd en heeft jullie hulp daarbij nodig!

Sprookjestocht 23 augustus

Geloof jij in sprookjes? Ik wel! Vanavond komen we verschillende sprookjesfiguren tegen tijdens een tocht door het bos. Misschien komen we Aladin wel tegen op een vliegend tapijt of assepoester in een koets gemaakt van een pompoen. Kom mee en beleef de sprookjesverhalen in het echt!

Champions league 25 augustus

Een mega voetbal toernooi voor het hele gezin. Meld je tussen 18 en 22 augustus aan bij het recreatieteam zodat je ingedeeld wordt voor de wedstrijd. Ga jij voor de winst of kom je liever aanmoedigen? Mocht je nou niet van voetballen houden, meld je dan vooral aan als cheerleader, teamcoach of scheidsrechter.

Huttendorp 30 augustus

We gaan met z’n alle een dorp bouwen met onze eigen huizen, tuinen, auto’s en schilderkunsten. Wanneer we de hele middag hebben gebouwd aan onze onderkomens, gaan we er ’s avonds met z’n alle in slapen. Dit gaat natuurlijk alleen door als het droog is buiten.

Race parcour 1 september

Zoem! We vliegen elkaar voorbij in onze zelfgemaakte of zelf gepimpte racevoertuigen. Heb jij een super snelle fiets, skelter, aanhanger of raket? Neem hem dan mee voor dit supersnelle parcour.

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75